Lite med sorg i hjärtat

så har jag lämnat familjeliv nu. Har tänkt tanken länge. Dålig samvete kan jag få alldeles för mig själv, behöver inga idioter som måste påpeka hur fel jag gör som mamma osv. Tack och hej. När jag dessutom  inte ens får säga åt någon som säger att det jag gör mot mitt barn på kvällarna är psykisk misshandel att lämna tråden, utan att moderatorerna ger mig en tillsägelse, då är det något som är fubar helt enkelt! Blir så förbannad, men som sagt, det är inte utan lite sorg i hjärtat.

Jag började alltså vara på det communityt när jag fick plusset på grav.testet. Att radera det där kontot var nästan som att radera hela min graviditet! Nej, inte riktigt, men trådarna jag skrev i med alla funderingar i början och så. Men screw them! Idioterna som inte fattar att alla har olika sätt att uppfostra sina barn!

Nej, jag tror det blev bäst så här. (Sen att jag kanske kommer ändra mig senare idag, när jag inte har något att gå in på och läsa är en annan femma, fl är en drog!)

:(

Vilken härlig morgon jag har haft! *muttrar*

Kommentarer
Postat av: Sara

Jag förstår dig!
Jag har iofs inte tagit bort mig därifrån, men jag är inte aktiv i några trådar och dom ända som kan se min sida är de personer jag lagt till i min adressbok. Finns alldeles för mkt psykfall och moralkärringar på fl som vill få oss andra att tro att dom är perfekta.

2008-03-10 @ 08:35:13
URL: http://aslundkarppinen.blogg.se
Postat av: WhiteTrashBitchen

Ja du att lämna fl har jag gjort många ggr men fan alltid kommit tillbaka ha ha ha . Så vi ses snart igen ;-) he he he. Hoppas dagen blir bättre än hittils Kramar

2008-03-10 @ 08:59:39
URL: http://www.whitetrashbitchen.blogg.se
Postat av: Angelica

jah ahar oxå haft tankara på att lämna FL pga forum!!! men jag är för beroende=)

2008-03-10 @ 09:42:24
URL: http://InteVetJag1989.blogg.se
Postat av: Malin

Jag förstår att du lämnat FL, det är mycket skit där. Men jag hänger kvar ändå, vill inte förlora mars07 tråden. :) Hoppas du kommer tillbaka, annars ses vi i bloggen.
Och du, ni gör helt rätt med nattningen. Ni gör vad som känns bäst för er, ingen annan har rätt att säga något om det!

2008-03-10 @ 10:08:31
URL: http://johansson050709.blogg.se
Postat av: Anna

Nä va säger du?
Du är definitvt ingen dålig mamma, tvärtom en jättebra!
Finns nog lika många sätt, som föräldrar, att uppfostra barn. Du, och bara du, vet vad som är bäst för ditt barn!
Jag har sett dig och a tillsamman så många gånger under hennes (knappt) första år så jag är helt övertygad om att du vet vad du sysslar med och att du är en jättebra mamma, med en trygg, älskad och lycklig liten dotter! Så det så!

2008-03-10 @ 10:27:54
Postat av: Frida

Jäkla FL!! Blev tvungen att kika in i tråden nu för att läsa lite, och vad fan är det folk häver ur sig?!
Du gjorde rätt som lämnade FL! Och du ÄR en jättebra mamma, så skit i vad alla puckon säger! Alicia svarar ju dessutom bra på 5mm!! Tycker FL-folket kan ta och hålla snattran när dom inte vad vad dom bubblar om!

2008-03-10 @ 10:33:06
URL: http://missflodstrom.blogg.se
Postat av: Laijnen

Jag hänger inte med riktigt...vad är det som händer vännen? Är det någon som påstår att du är en dålig mamma?...Skulle jag inte tro..

ha de gott/Kram

2008-03-10 @ 12:16:22
URL: http://laijnen.wordpress.com
Postat av: Pethra

Nejmen åh! Va tråkigt att du försvinner därifrån.. :( men jag förstår, det finns en hel hög moralisar där som tror sig veta det bästa för alla andras barn.. hoppas du kommer tillbaka snart! och ta inte åt dig av skitsnacket, du är den bästa mamman till ditt eget barn!

2008-03-10 @ 14:13:51
URL: http://nanoliten.blogg.se
Postat av: Ingrid

Om du inte är kvar på FL så får jag väl kolla här hur det går för dig och Alicia. Då får du kolla i min blogg lite hur det går för mig och Sigge.

2008-03-10 @ 14:16:12
URL: http://attvarajag.wordpress.com
Postat av: Marie

Behöver jag säga mer än att moderaterna och alla puckon där som skriver och uppför sig så där är as?

2008-03-10 @ 18:44:29
URL: http://skosoet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0