Flyttar! ÄNTLIGEN!!

Så äntligen har helgen jag har väntat på så länge kommit. På söndag går flyttlasset till nya lägenheten. Antligen!! Här är bara en enda röra just nu och sambon har packat som en galning. Han är så duktig. Känns inte som om jag gjort någonting inför den här flytten, men någon måste ju roa Lilla Bus med.. Men det känns ändå lite dumt.

MEN vi har ju inget internet i lyan än, så jag kommer inte kunna uppdatera alls förrän efter den 15:e kanske. Men då LOVAR jag er bilder från nya hemmet.. på 15 dagar ska jag väl hinna göra Indiska och IKEA?! hehe.. =)

Uscha.. känns trist att vara utan internet, bloggen, msn och familjeliv, men vi får väl se det här som detox! hahaha! Kanske välbehövligt för oss alla.

Jag vill åka till Ikea på måndag redan, men tror jag får nöja mig med indiska då. Om jag orkar ! Får se hur Lilla Bus reagerar på det här. Hon var orolig redan nu ikväll när jag skulle natta henne. Inget ser ju direkt ut som det brukar här hemma..

Jo, en sak till bara. Tvättade idag, så fick hon och sambon följa med ner och vika lakan, och hjälp vad hon skrattade när vi gick emot varandra och vek. Hon satt framåt i babybjörnen för första gången idag, och det var nog det roligaste hon gjort på länge..

Nu ska jag sova. Men jag skriver igen så snart jag kan!

Puss på er!

Livet ur ett annat perspektiv =)



image59

shoppat kläder!!

Ja.., inte till mig då, men till tösabiten :) (efter lite påtryckningar så rapporterar jag äntligen om detta)

 Häromdagen fick jag nog av att inte kunna sätta på henne något tufft alls, så jag tog 500 spänn och gick ner på stan och shoppade loss!

Detta kom jag hem med från lindex:

      (Ta 3 betala för 2 =  ca139 skr)

och så dessa jeans för 149:- oxå från lindex.

  fram- och baksida =)

h&m hittade jag denna brunabody med rosa ränder på, för 69.50 skr


och dessa strumpor för 24.50 skr

 älska Hello kitty!!  =) (dessutom ett 3pack vita vanliga strumpor för 49.50 skr)

Och så slutligen, på Åhléns hittade jag detta underbara set

 mössa: 59 skr, tossor och vantar utan tumme à 49 skr.

slutsumma:  588.50 !!
Detta firade vi med smörgåsrån och iskall coca-cola =) Lilla Bus fick inte riktigt in klämmen på vad hon skulle göra med smörgåsrånen, så då åt jag upp dem istället! Haha..

och så här söt är mössan på, eller är det modellen som gör mössan kanske ;-)



Min lilla cooling! Mössan och tossorna går bra, men vad förbannad hon blev över vantarna! Här har man just upptäckt vad mycket kul man kan göra med händerna, så gömmer morsan dem för en! Fy vad tjaskigt! =)

Täcken och kalvar..

shit vad skönt jag har det nu.. Var till affären och då somnade Lilla Bus i vagnen. När jag kom hem sen lät jag henne stå kvar på loftgången, (har inte gjort det förut då grannen varit så "på" o hon är alkis så.. ) och hon sover än! 1 h och 20 min! Vore grejt om hon blev utvilad nu så hon kan somna inatt.

Igår fick hon en alvedon supp för hon har börjat vakna efter en stund och är superledsen o närmast otröstlig, och igår hade hon dessutom lite feber. Antar att det är tänderna som spökar för henne. I alla fall, sen hon fick den så somnade hon efter ett tag och sov ordentligt hela natten.. Förutom jag då som fick slåss med sambon om täcket! Vilket är extra svårt när man har Lilla Bus emellan sig! "Hämta ditt eget täcke!" fräste jag "jag kaaan inte.. " svarade han. haha. Sen somnade vi om och när jag vaknar nästa gång ligger han snett över hela sängen, så för att jag ska få sträcka på mig får jag snällt oxå lägga mig snett, och med fötterna utanför sängkanten! Han är stört omöjligt att få att röra på sig när han sover!

Såg ett superintressant program på Explorer. VET NI varför våra barn är de som kan minst av alla däggdjurs ungar när de föds? ex en kalv kan stå och gå 2 h efter födseln. Jo, när vi började räta på oss och gå på två ben, så smalnade vårat bäcken och hjärnan blev större,  vilket resulterade i att om vi skulle få ut några ungar alls, fick de födas innan de är färdigutvecklade! annars skulle huvudet aldrig kunna komma igenom vårat bäcken! Coolt!!

Ännu en dag..

igår somnade Lilla Bus 18:30! sen sov hon med små avbrott. Hon sover så himla oroligt, vet inte vad som är fel I alla fall, sambon och jag kunde ha "vuxentid" och det var välbehövligt. Skönt att bara kura ihop i soffan och kramas lite.

Sen på natten så vaknade hon helt och låg helt plötsligt och "pratade" och tyckte väl att det var dags att gå upp. Då orkade jag inte mer då hon vaknat varje timme, utan lade helt sonika ner henne i hennes säng (hon sparkas ju med .. och hårt!) så fick hon ligga där och prata för sig själv, jag somnade.. och tydligen hon med, för jag vaknade ca 2 timmar senare och då sov hon så skönt. Sen kom hon upp för  att äta ordentligt, inte bara snutta, sen somnade hon igen, men inte förrän hon bökat upp sig i sängen så hon hade fötterna mot min hals och huvudet mot sambons hals .. mindre skönt om man säger så. så låg hon och sparkade, sambon snarkade och utanför var det hemgång från puben tror jag .Eller nåt. småglin på moppe som åkte fram och tillbaka, fram och tillbaka.. och tränade på att gasa tror jag.. suck..

Fick sovmorgon i morse dock då sambon tog dotra. Sen fick jag t om duscha i fred då han tog med henne till affären och köpte nybakade baguetter till mig Vi behövde nog den där kvällen igår. Nu har vi sagt att det är datafritt varje fredag! Då är det myskväll för oss..

appropå Top Model! Skandal!! HUR kunde Jaslene vinna?! Nej, av de tre som var kvar tyckte jag nog Renee skulle vinna, klart hon såg gammal ut, de hade ju klippt tantfrilla på henne! SKANDAL!!

Är detta vad vi vill att våra ungdomar ska titta på och ha som förebilder?! Alltså, kolla in midjan! TYRA BANKS; HAR DU SJALEN RUNT HUVUDET FÖR ATT HÅLLA KVAR DINA SISTA HJÄRNCELLER ELLER HAR DE RYMT ALLIHOP?! vad hände med att hon ville få fram "mulliga" modeller? *morrar*

Pans labyrint och nytvättade fönster

Såg Pans labyrinth igår! Rekommenderas starkt, tänker på den än.. Den gick rakt in i själen på mig.


Mamma åkte just hem efter att ha hjälpt oss med att tvätta fönstren inför flytten. Och det behövdes säger jag bara.. åh maj gådd!  Men nu är det avklarat i alla fall, *bockar av på "att -göra-listan* Tackar! De hade inte varit så här fina om vi gjort det själva..

Nu ska vi äta lite och sen ikväll är det de 3 sista TM avsnitten på raken! Ett måste =)

5 månader

I lördags blev Lilla Bus 5 månader!

vikt 8.32 kg
längd 69 cm

Roligast just nu: hoppa i knät, dra sig upp i mammas eller pappas händer till sittandes.
Har upptäckt: att om man drar i flärparna på blöjan får man av den!
Godast just nu: ALLT! äter allt med god aptit. men risgröt med frukt var fascinerande gott! 
Annat: har fått ett ruskigt humör och envis som synden 

Fick andra vändan av vaccinationsprutorna idag, och det gick jättebra. Hon satt i mitt knä och sa inte ett knyst! Förra gången var hon tyst när hon fick själva sprutan, men ryckte till sen och skrek, men idag som sagt ingenting..

--

Igår var svärmor och sambons bror med flickvän över. Svärmor och faster tog Lilla Bus på en promenad så jag och sambon kunde packa ifred, Köket är numera avklarat. Så skönt! Bara kläder kvar nu, och sånt som vi sparat för att klara de 3 veckor som är kvar. =)
På kvällen gick jag och faster ut på en promenad och jag visade henne vart vi ska flytta, hon tyckte det såg jättefint ut, och det gjorde jag med. Sen när jag skulle peka ut vilka fönster som var "våra" kändes lägenheten plötsligt så himla stor. Lovely!

Förra veckan var vi hos sambons pappa med familj. Skulle vara där typ 2 dagar, men 2 dagar blev 3, blev 5 och sen åkte vi hem. Kändes helt plötsligt så skönt dels för att de typ slogs om vem som skulle busa och mysa med henne och hon trivdes som fisken i vattnet. Och vi kunde bara slänga ut oss i varsin soffa och bara vara. Sen har de inte en enda klocka i hela hemmet, så vips var alla måsten som bortblåsta. Hon åt när hon var hungrig, somnade när hon somnade. Nästan så jag funderade på att slänga ut alla klockor ur vårat hem sen =) Men det kommer jag naturligtvis inte göra.

Nu är det Top Model och vindruvor som gäller.. =)

Detta bjöds det på i lördags..

image42
image43
image44
image45

Tårtdekorationerna fick stå bredvid för de var för tunga!! =) Tårtorna är sk Prinstårtor från Konditori Janelings, innehållande maräng, grädde, hallon, choklad, sockerkaksbotten.

Muffinsarna är från topp till botten citron, dumle, blåbär.. vilket syrrans dotter hade stenhård koll på! <3

RSS 2.0