Min Lilla Bus..

11:09

Igår ville Lilla Bus inte sova, kl 00:30 slocknade hon av ren utmattning. Sambon o jag var lagom roade då. Sen höll jag Sambon vaken i några timmar till.. nej! inte så! Snuskhummrar!! Utan vi (dvs jag) låg o pratade om allt mellan himmel o jord. Det var såå mysigt. =)

Nu somnade hon liggandes på mitt bröst. Det är så mysigt. Hur mycket jag än vill att hon ska börja somna själv och sova själv, så tycker jag ju egentligen att det är himla mysigt att sitta så här. Känna hur hennes huvud blir allt tyngre för att sen ligga helt stilla mot min axel. Och så tillslut blir ögonlocken så tunga att hon sluter dem och nu är det bara att njuta av att lyssna på hennes andetag. Alltså jag har ju ändå burit henne lite över 9 månader, de banden klipper man inte av lika lätt som navelsträngen! Tänk att hon är mitt barn! Vårat barn! Jag födde henne.  Det var denna lilla pärla som var det där plusset på stickan! Som gjorde mig illamående, så att jag fick svårt att gå, så att jag fullkomligen strålade av lycka! 


 image28  Ofattbar lycka! Oändlig kärlek!    image28

Åh vad härligt!

Idag skrattade Lilla Bus för första gången! Ett sånt där riktigt magskratt! Och jag bara smälte direkt.. Det var så underbart att höra.. Min lilla älskling.

Idag: ångest

17:17

Idag är ämnet ångest, då det är det jag har idag. =(

I torsdags var vi hos mamma och pappa och hade lite midsommarfirande, då slank både kakor och tårtbitar ner.. ja du läste rätt, tårtbitar!! Jag inbillade mig säkert men tyckte allt att Sambon gav mig blickar när jag tog andra biten tårta. Berodde säkert på att jag envisades med att låna deras våg! (JAG VET ! skjut mig någon!) som visade på alldeles för mycket än vad jag ville att den skulle visa på..

Aja, igår blev det nachos och choklad. Såklart blev det lite över som jag fick i mig idag. Jag är hopplös! =(

Nu sitter jag och tittar på kanal 7 och Sofi in the city. och nu handlar det om dem som grundade Pixi beauty. JAG vill också jobba med make up! Tänk om jag kunde ha kommit på en egen make up linje? Eller blivit en erkänd make up artist. Eller i alla fall erkänd i stan jag bor i?

Sminkade massor när jag var yngre, men varför, varför gick jag aldrig någon utbildning?! Jag ångrar mig grovt! och idag har jag inte råd att ta lån på det som behövs. Men just detta är nog något som kommer gräma mig hela mitt liv.

Vad har jag mer ångest över? vad har vi bockat av ? vikt? check! yrkesval? check!

Tror mest jag skulle behöva få klä upp mig lite o sminka till mig lite och gå ut och ta en drink eller nåt. Har inte festat på.. *räknar efter* 1½ år? ja.. 1½ år!! Det är ju sjukt!! Jag behöver en sup och lite dans! Det första jag ska dricka när jag får är en frozen strawberry daiquiri. mums!


Mmmm..


Nästa vecka är det viktväktarna som gäller! Nu jävlar får det vara nog med ångest över hur man ser ut! Visst, visst, jag födde barn för 2 ½ månad sen, men shit för att må så här!

Fresh, so fresh so clean..

11:53

Idag är det barnbidrag, och fort som attans smet jag ner på H&M och handlade lite =) Inte kläder den här gången utan lite smått och gott bara. Skulle bara köpa en kajalvässare, men kom hem med lite mer...

   Ldb Peeling silk, H&M duschgel Heavenly och lotion i samma doft, Proffs OceanMist som ska ge en saltvattenkänsla i håret när man stylar det och så en hårspray. Köpte en deo oxå, ej med på bild Rexona woman. och ja, jag kom ihåg kajalvässaren!


Sen skulle jag bara smita förbi Hemköp o handla frukost, men jag är dålig på det där att bara handla det jag ska.. se ovan, så jag kom hem med den här till sambon också:


 en SonyEricsson K610i. Hoppas bara att han är rädd om den här ;)

Det och att jag ska få duscha i lugn o ro idag o använda alla mina nya saker var ett av kraven jag ställde. Idag ska jag nämligen träffa en vän jag inte träffat på superlänge! Kan ju vara kul att få känna sig ren ett litet tag  alla fall ;)

23:24

Så där ja, Sitter nu och mumsar lite cantaloupemelon och banan, och sköljer ner det hela med Cola light lime.. Ingen hit, men sambon köpte fel.
Aja, träffade väninnan nere på stan i alla fall, det var trevligt. Lilla Bus blev skrämd av någon som smällde igen en dörr precis vid vagnen (jävla idiot! hon såg ju att vi stod där) så fick ta upp henne en sväng, sen vägrade hon ligga ner i vagnen igen när hon såg allt roligt utanför =)

Så började hon gnälla lite när vi var inne och hälsade på en annan väninna som jobbar i en butik där, fick nappen och tvärslocknade! Då satte jag henne i .. just det! Bärselet! =)

Var inne på Claes Ohlsson och köpte ett strandtält för 149:- så man kan skydda Lilla Bus ordentligt från solen



Sen nu på kvällen har vi varit hos en kompis till Sambon. Superskönt då han bor i hus och vi kunde sitta ute i trädgården, dricka saft och äta rabarberpaj med vaniljsås. De snackade bara lajv och jag bara satt där. Visst, jag tycker det är kul med lajv-anekdoter, har ju själv några att bidra med, men har hört dem där till leda nu!

Nu på kvällen blev det lite kyligt och vi traskade hem igen. Skönt har man fått en timmes ordentlig promenad idag + det man gick på dan =)

Ska försöka lägga mig tidigt idag, men det lär ju inte hända om jag känner mig själv rätt..

Sällan..

"Vad sällan du bloggar nu förtiden" sa Skosoet till mig alldeles nyss på msn. Och ja, jag har helt glömt bort om jag ska vara ärlig. Eller nej, nu var jag inte ärlig. Jag har bara inte haft nåt vettigt att skriva om. Det har varit lite stiltje i mitt liv de senaste dagarna om man säger så =)

*kliar mig i huvudet och funderar lite*

Hmm. vad har hänt sen sist? Kommer inte ens ihåg när jag skrev sist. haha.. jo, våfflor. I remember! I alla fall, har inte ätit något onyttigt alls sen.. ptja, igår, men det är en bedrift vad gäller mig! Blev bjuden på glass (light!!) och jordgubbar hos en väninna idag, men det räknar jag inte som riktigt onyttigt. Skulle vara besprutningsmedlet de har på jordgubbarna i så fall. Haha!

Vad har mer hänt? Var och vägde och mätte Lilla Bus idag. Får snart komma på ett nytt smeknamn åt henne, då hon inte är så liten längre! 6,2 kg väger hon och är 61 cm lång! Inte konstigt man blir trött i armarna av att bära henne.

jahopp.. Det var det. Jag är så himla sugen på något just nu att jag nästan svimmar av! Och inget mer än hårt bröd har vi hemma! Ingen hit att bara tugga på det dock, så jag tror jag stjälper mig i bingen istället o försöker glömma bort min hungerknorrande mage..


01:02

Jag måste verkligen sluta med dessa sena nätter! Varför passar jag inte på att gå o lägga mig tidigt när Lilla Bus ändå sover? WHY?! OH, WHY?! *dramatisk*


Socker..

gör mig aggressiv! Dvs om jag inte äter riktig mat på en hel dag. *ser skyldig ut*  Lägg därpå till:
1: en  fruktansvärd envishet (jag har bara inte fel!)
2: en Sambo som får ett sånt där otäckt "vad-var-det-jag-sa-flin" de gånger han har rätt (vilket aldrig händer, se punkt nr 1) =)
Ville göra varma mackor, men Sambon hade missat att ställa in skinkan jag handlat tidigare idag, och jag blev skitarg! Ville ju inte ha den skinkan då jag fått för mig att rötmånaden börjat nu, men det visade sig att den är i juli, så det var ingen fara (tack mamma!). Då kommer min käära Sambo med jordens äckligaste besserwisser-flin och verkligen kör upp i ansiktet på mig typ oj då, det var visst inte rötmånad nu. Då höll jag på att bita huvudet av honom!

Note to myself: Våfflor med sylt o grädde och sen godis på det är inte så bra att försöka stå sig på en hel dag.. =(

Nu tog jag fram min söta toast-kossa och gjorde mig några toast, mycket välbehövligt och mycket gott..

För övrigt har det varit en hemskt tråkig dag! Jäkla regn, heela dagen dessutom! Så jag har sett Van Helsing (typ ett hundra miljonte gången), Snygg naken (love it!!) Jamie's kock och nu Yipie-kay-ei MF. Åh jag älskar dem!! Störtsköna grabbar!


Ja.. och så älskar jag min Sambo oxå så klart! *blinkar åt honom där han sitter bredvid och tjuvläser vad jag skriver*


Hungrig..

11:49

Åh, idag är jag såå hungrig! Blev ju inte mycket till mat igår, dvs ingen alls. Mjölken var konstig så jag fick inte i mig min gröt på morgonen, (ha ha.. bara det, höll ju på att bita huvudet av en cyklist för att hon cyklade så långsamt framför oss att vi höll på att krocka! Jag: "Men j**la cyklistj*l cykla då istället för att söndagscykla! "Sambon: "eh.. hur mår du idag?" jag:" ja men va fan! Hon såg ju att vi gick här!" *mutter mutter* Sambon bara skrattade) sen blev det fika med kakor och tårta, och så avslutningsvis smörgåstårta. Tänkte på det idag att det var ju inte konstigt att Lilla Bus inte blev nöjd, vad var det där att göra mjölk på? Det måste ju varit värsta blasket bara.

Så idag känns det som om kroppen tar igen. Har ätit 3 smörgåsar redan och skulle lätt få i mig ett par till.. Och äppeljuice! Jag har blivit en sucker på äppeljuice efter bb-vistelsen. Mums!

Satt uppe till kl 03 i natt. Suck, vad skulle jag in på IRC och göra? Satt ju och chattade alldeles för länge då, hur knäppt det än låter så har jag saknat dem därinne, hann lagom lägga mig i sängen så skulle Lilla Bus upp och äta, men det var det värt!

21:24

hmm.. nu har jag för engångskull sett ett helt avsnitt av "Du är vad du äter" på 3:an. Hade köpt Malacos "nya" godis Truly all in a spin med smakerna Jordgubb-Banan, Hallon-Persika och Jordgubb-Blåbär, och en liten flaska coca-cola.

 
Men halvvägs in i programmet fick jag ångest.. nu sitter jag här med en tillbringare vatten som kompensation över den onda colan! Gör väl ingen nytta, men det känns bättre i alla fall.. Demons out!!

Jag fattar inte varför jag alltid fastnar framför CSI miami?! Det är ju skit rent ut sagt! Varenda skådis har botox i hela hjärnan och kan inte visa det minsta ansiktsuttryck, och han Horatio.. *ryser* HUR DÅLIG FÅR MAN VARA?! GAH! *zappar*

och det där Ghost Whisperer då? Är det nån parodi på Medium som gick på fyran förut eller? aja.. Måste jag välja mellan det, Horatio och Die Hard 2, så ser jag väl på det.

Eller F*k it. Jag sitter på msn istället .. =)

Shit!

Vad jag är snygg nu alltså!! *lycklig*

Igår var skosoet här och hälsade på. (mycket trevlig och söt tjej även irl!) Åkte ut till ett köpcentrum, hon, jag och Lilla Bus, öppnade plånböckerna och tjo! Nu har jag äntligen snygga kläder ! som dessutom sitter bra!

Var första gången på väldigt länge som jag faktiskt kände mig snygg! T om så jag köpte mig leggins. De ska jag förövrigt vara modig och ha på mig ute offentligt idag när vi ska på 40-års kalas =) Alltså jag är så glad att  jag knappt kan bärja mig till kalaset! Tack snälla rara du skosoet! Du är BÄST! <3

Sambon tyckte om allt utom ett linne. Förstod nästan att han inte skulle gilla det, lite för "mycket" för hans smak. Ska sätta ut bilder på allt senare, nu ska jag försöka få i mig lite att äta. klockan är ändå 12:11.

Lilla Bus sover just nu i mitt knä, hon var ängeln själv igår. Skrek ingenting på nästan hela tiden, Blev värre på kvällen sen, men så somnade hon efter lite vaggning. Har varit med om värre kvällar om man säger så =) Sov från 20 till 04. sen somnade hon om igen o sov till 07. Helt slut lilla stumpan..

jaja.. något att äta var det ja..


23:41

Så där ja.. kalaset avklarat. Jättetrevligt, med fika o sen smörgåstårta. =) Lilla Bus var inte så nöjd, blev väl lite mycket runt omkring med 7 barn som lekte och stojade. och så alla som skulle prata med henne. Hon skrek hela vägen hem från syrran och jag kunde inget göra. Var superjobbigt. Hon fick till och med tårar i ögonen och då kände jag mig som världens sämsta mamma! Men jag kunde ju inte gärna ha henne i famnen när vi åkte bil. Suck. Men när vi kom hem somnade hon relativt snabbt.. så hon var väl bara övertrött antar jag..

Lovade ju bilder på kläderna jag handlade igår, ursäkta min dåliga fotograf stil. Men orkar inte ta om dem nu. haha..

   

Usch jag är verkligen sämst på att ta bilder, men ni ser i alla fall ungefär hur det ser ut. Ja, och så ett par svarta vanliga leggins, och underkläder (men de får ni INTE se här inte.. Nån måtta får allt det vara ;) )

Idag på kalaset hade jag den svarta toppen med rosa bandet, de svarta legginsen och de här skorna

 Gamla som gatan, men ganska sköna. Inte speciellt praktiska dock när man har småbarn och flera barn runt om benen, så de åkte av rätt fort när vi kom fram. Men jag kände mig fin medan vi åkte dit! Haha.. Nej, hädanefter blir det ballerina skor för min del. Eller gympadojjor.

Nu är det dock dags att sova lite..

Sovmorgon..

11:38

Igår blev det värsta ovädret här i stan, just där jag bor klarade vi oss som tur var. Först blev det alldeles kallt (skönt!) sen jättemörkt o så kom det en jätte smäll! Jag  panikade och stängde av både tv och dator, relativt nyinköpta så jag ville inte stå med någon av dem sönderbränd. Men så hände inget mer, förutom att grannen ovanför hällde vatten ner på min balkong. Och jag ut: "HALLÅ! Det blir dyngsurt på min balkong här nere!!" Tyckte det var dålig stil, vattna blommor så de dränks kan man väl göra inne?

Usch.. jag längtar tillbaka till den tiden då ens största bekymmer var vad man skulle ha på sig på den och den festen, och vem som pratade med vem ute på puben osv. som man kan höra vissa vänner prata om fortfarande och läsa om här på bloggarna. Nu måste man jämföra försäkringar,  disskutera barnbajs, (Jag vet! och jag som lovade mig själv att aldrig, aldrig göra det!) skicka in papper om föräldrapenning, skriva lappar nere i tvättstugan (städa efter dig!) och äta vitaminer..

Jag vill inte vara vuxen!!

12:44

Just ja. sjukaste drömmen i natt! drömde att jag vägde mig och vågen visade på över 200 kg!! Snacka om att det dåliga samvetet över chipsen igår talade..

Åh, denna värme!

09:32

Idag ska jag köpa nagellacket Viva La Diva nr 41! Så enormt snyggt! =) Jättesomrig röd färg. Stan öppnar inte förrän 12, så då ska jag ner. Vet inte än om jag ska ta med Lilla Bus då. Det är ju som varmast runt det klockslaget och hon är så varm, så varm. Tycker synd om henne faktiskt..

12:52

pust, satt ute på balkongen 30  min, och jag blev alldeles röd på bröstet! Sen vaknade Lilla Bus, hon fick äta/dricka lite och sen somnade hon om. Har inte hunnit ner på stan än.. men ska snart så.

19:41

Fasen! Nagellacket var tydligen förra årets så det fanns förstås inte längre! =( så jag köpte Idadoras summer nail nr 75, Volcano red... Inte riktigt vad jag var ute efter, men häftigt det med! =)

Satt med ett par från föräldragruppen i en park här i närheten, några timmar. Jätteskönt och mysigt. Sen började det mullra oroväckande, och sen började det småregna. Typiskt då jag lagt ur regnskyddet för att få plats med en filt istället, Men det var så skönt att känna de kalla dropparna mot ens varma hud.

Igår var jag ju på kalas och berättade då om den här bloggen.. då började de skratta! Typ som att jag var helt ointressant! "vilka läser den då?" eh.. inte vet jag? Men det  är skönt att skiva av sig om inte annat.. Sen om jag har nåt vettigt att skriva om det är en annan femma. Men måste man vara nån ny Ebba eller Sofie för att få blogga?? Det är ju så här mitt liv och mina funderingar som nybliven mamma ser ut.. Jag blev lite stött faktiskt..

23:33

hmm.. nu har jag lite second thoughts angående nagellacket. Det är så.. rött?! och jag är ju så..  rosa egentligen. Men nu är det köpt i alla fall.. tar väl ett tag innan man lär sig en ny färg antar jag. Blir man bara lite brun så kan det nog vara snyggt.

Tror jag är fröken ångra mig idag dock. Ångrar nagellacket, ångrar ögon make up removern jag köpte (värdelös! Lumene) ångrar att jag åt lite chips ikväll,.. you name it och jag ångrar det säkert! haha.. förutom Lilla Bus och Sambon då förståss ;)

Balkongmys och kalas..

12:22

Phu! Nu har jag suttit på balkongen ett tag.. så varmt! Jag rinner nästan bort, men samtidigt så skönt att få lite egentid när både Sambon och Lilla Bus sover. Satt och läste en bok. Völvans dotter av Saga Borg, (första boken av många) om magi och rivalitet, runor och kärlek. Den innehåller allt vad en bok ska innehålla för att fånga mitt intresse!

image15

Har läst (nästan hela) serien förut, men nu börjar jag om. Fick låna hela av en väninna när jag väntade Lilla Bus, men av någon anledning, trots jag var hemma 2 månader innan, så hann jag inte beta av dem. Konstigt det där. Nu förstår jag varför pensionärer aldrig har tid heller..

Idag är det studenten här i stan, men det är inte därför det är kalas. En av mina bättre väninnors lilla knodd blir två år idag!! TVÅ ÅR! *dånar* Tiden går så otroligt fort, tyckte inte det var länge sen hon berättade det.. Så paketet är inslaget och jag ska bara äta lite lunch och duscha (ja och klä på mig då ;-) ) och så ska jag äntligen få klä på Lilla Bus någon av klänningarna hon har.. är det kalas så är det! =)

Nu spelar grannen musik i sin bil! så högt att jag skulle kunna tro det är jag som spelar.. well well.. off I go!



Undrar om de fattar att det finns småbarn runtomkring? kasta lite ägg på en bil kanske??

21:52

Uh.. the Village på Tv och jag velar mellan att titta på den eller låta bli..Jag menar, jag ska ju trots allt sova själv inatt.. =S scaary!

Solsken och morgonpiggt barn..

08:33

Idag blir Lilla Bus 2 månader!! Kan knappt fatta att hon varit hos oss så länge redan, samtidigt som det känns som om hon alltid varit här. <3

Hon vaknade i alla fall redan kl 7 imorse, det gjorde knappast jag. Efter lite mat för hennes del så somnade vi båda om, tills telefonen ringde 8 (tack du..)  MVC (mödravårdcentralen) ville boka om min tid för efterkontroll.. Surt, ville ju komma tidigare, men fick komma i augusit istället. Aja, fick börja träna om jag ville, bara jag tog det lite lugnt.. Jorå, var ju inte värsta atleten innan så det ska nog inte vara några problem, sa jag. Haha, sa hon. Sen var det bara att gå upp då Lilla Bus vaknade igen..

Idag kommer mina kläder! Kanske.. Sen ska jag kasta de här mammakläderna åt.... någon annanstans väldigt långt bort ur min åsyn. =)

Ser ut att bli en skön dag idag med.. det e najs!

10:03

Tänk att det ska vara så svårt att få tag i en 3:a eller 4:a (helst 4:a) som dessutom har hiss! och som inte ligger 100 mil utanför stan.. suck. Måste verkligen hitta en snart. Jag älskar den lägenhet vi bor i nu, det är inte så, men den passar om man är 1, på sin höjd 2. Inte 3. Det är så trångt! och Vi skulle verkligen behöva ha tvättmaskin i lägenheten.. Dessutom får jag ont i magen av att grannen passar på oss när vi går ut, vet exakt när sambon kommer hem och går till jobbet, och ska alltid titta på bebisen, som hon säger. Och som är lite glad i flaskan.. lite obehagligt  är det allt. =(

Ingen här som har en lägenhet till övers? *blink blink*


14:49

Ska snart hoppa in i duschen och sen bege mig ner på stan med Sambon och Lilla Bus och köpa mjukglass! Känner att jag förtjänar det då det ändå är fredag och  jag har huvudvärk.

19:24

ÅH!
Jag ska hålla mig inne resten av sommaren, kunde bara ha kjolen, koftan och linnena.. ja och örhängena då förstås. Men det var ju byxorna jag behövde just nu! *muttrar*

22:09

Nej! Fy fan vad ledsen jag blev över de där kläderna! Kände man sig inte stor innan så nog f*n känner man sig som det nu! Hade kanske känts annorlunda om kläderna hade suttit bra direkt , men nu såg jag bara stor och  tantig ut.. *lessen*

Ska lägga mig nu så kanske huvudvärken går över...

Det är värsta schlaaagern..

11:03

oj! Så här länge har vi nog aldrig sovit sen Lilla Bus kom till oss för 2 månader sen.. Vaknade av att hon hungerknorrade brevid mig och såg då att klockan var halv 11! Vi hade tvätt-tid klockan 10. Slet upp Sambon så han fick springa ner fort som.. ja bara den, för att se om vi hade kvar tiden. Det hade vi.. phuu..

14:04

Jippiee! Imorgon ska mina kläder vara här *hoppas* rensade ur garderoben nu, och det var inte mycket som blev kvar. Från och med nu ska jag satsa på att få en ordentlig garderob och inte bara köpa lite här och köpa lite där, och så går inget att ha ihop ändå..

Allt detta städande har gjort mig hungrig! Måste verkligen åka och storhandla snart. Har ingenting hemma och jag är hungrig NU!

14:46

Haha..
Läste just att för att räknas som milf skulle man vara mellan 35 och 55! De hade sagt det på radion igår! Blaha blaha säger jag! Alla morsor därute som fortfarande har det tycker jag är en milf! så de så! Och jag vill ju gärna intala mig själv att jag har det.. erhm.. =)

21:50

Så där, nu kan jag både leva o dö, som hon sa, försäkringstanten som var här nu ikväll. =) Och det låter ju bra, så det firar jag med en solero exotic


Nu är det Coyote Ugly på tv. Säga vad man vill om den, men jag gillar den! Påminner mig lite om hur det var när man var ute som mest! hehe..


Shoppat hela natten lång..

09:41

Inatt satt jag med skosoet och shoppade kläder, hon har så bra smak! Kom inte i säng förrän närmare 02 :) Men idag vete 17 om beställningen gick igenom, kan inte hitta den alls :( Sen är ju Velig mitt mellannamn så det som var såå bra igår, är jag orolig över idag. Jag är knäpp, jag vet. Det är oxå ett mellannamn till mig..


Det här köpte jag i alla fall, kommentera gärna :)

(<--denna fast i svart dock)


Ja, och så var jag ju tvungen att avsluta med nåt riktigt roligt! (Jag erkänner:kläder har aldrig varit mitt stora intresse, inte till mig själv i alla fall. Gillar mer accessoarer; smycken, smink, väskor och skor! Ja. och tatueringar så klart!)



Fick sova lite längre idag, sambon tog Lilla Bus när han kom hem. Så skönt!

Nu blir det gröt! Återkommer senare..

13:43

hmm.. att titta  på skor och äta choklad samtidigt var bara det ultimata! haha...  Men jag kan bara inte förstå hur man kan gå i såna här skor! 0.o Men.. man kanske inte ska gå så mycket i sådana .. *blink blink hint hint*


Bärselet är fortfarande min bästa vän förresten :)


18:30
 
Sa jag förresten att bärselet är min bästa vän? Hon slocknar direkt när man bär henne i det..


20:44

Firat nationaldagen med en promenad och tonfisksallad..
 hade ingen svensk flagga att sätta i bara =)

Nu njuter jag av kall coca-cola och family guy! <3
Säga vad man vill om Desperate housewifes och Greys anatomi, INGET slår Family Guy. Jag bara älskar Stewie.. "why dont you go play in the other room,Stewie"
"why dont you burn in hell?!" LOL *torkar tårarna* jaa.. det var kul när man såg det. hrm..

23:20

Vad jag älskar mitt lilla troll! Trots att hon nu har låtit mig och sambon springa skyttetrafik mellan vardagsrum och sovrum, så är hon bara för underbar! Hon är min stora lycka! Hennes leenden är obetalbara.. Nu har hon dock bestämt sig för att hon sovit klart för ikväll tror jag. Så nu får hon göra oss sällskap i soffan en stund... strider mot vad varenda expert säger, men vad ska man göra då, då hon är skitglad o bara ligger o jollrar och inte ens lite nattamat kan söva henne. Jag skulle vilja säga till alla experter där ute som säger att man "måste" amma, barnen "måste" sova i egen säng.. "Why dont you burn in hell?!" :)

Go'natt!


Gröt och babybjörnar..

09:19

Bärselet är min bästa vän! Jag skulle kunna pussa den som uppfann det! Med en missnöjd liten dam, som inte nöjde sig med en snabb tripp till ica fram o tillbaka i vagnen för att sova,  och en knorrande mage, som för övrigt ska chockas med gröt nu på morgonen.. ja. jag fick lite dåligt samvete över den där munken igår.. så vad gör man? Jo, man slänger in gröten i micron och bebisen i bärselen (OBSERVERA ! INTE tvärtom! Alla trötta mammor därute vet att det kan vara svårt att hålla isär begreppen ibland ;P ) så på lika lång tid det tar att göra gröten så sover Lilla bus i selen .. phu. Så skönt!

09:30

Skit! Note to myself: Gröten blir klar snabbare än vad Lilla Bus somnar.. *går o torkar ur micron*


10:40

Nej, det är ingen leverfläck! Det är en magnecyl... fick just veta att man inte får sola eller bada när man ammar.. suck. första lediga sommaren på snart 9 år och så får man inte ens njuta av den! :(

20:09

Yeey! Man får visst sola och bada när man ammar! Nu fattas bara ett riktigt gott alkoholfritt vitt vin så är sommaren fixad! :)

Efter att ha suttit o lyssnat på en bibliotikarie i 45 min som envisades med att läsa barnböcker för oss på föräldragruppen idag.. ("titta kalle.. titta kalles boll" HALLÅ! Det äldsta barnet som var där var 3 månader o hans största problem var en rap på tvären) tröstade jag mig med lite shopping. Hittade inte något åt mig alls.. jo, ett par leggins och ett par strumpor att ha i öppna skor, men hittade desto mer åt Lilla Bus! KappAhls inköpare till barnavdelningen borde få löneökning! Fick lägga band på mig, men gick ändå hem närmare 500 spänn fattigare..

Ett urval av vad jag kom hem med:


T v : Gröna och rosa äplen med matchande byxor
T h: vit och marinblå t-shirt med rosetter vid halsen och äpple mitt på



T v: De matchande byxorna
T h: klänning med mamelucker med rosa spets!



och så de sötaste strumporna EVER! =)

Välkommen till min nya blogg!

Jaha.. så har man skaffat sig en blogg. Alla verkar ju ha en nu förtiden, och syns man inte så finns man inte, så då var ju jag oxå tvungen att skaffa mig en.. :)

Hade dock skrivit ett riktigt inlägg, om sol och choklad och kläder (ni vet.. allt det viktiga i livet )  så bråkade datorn o det försvann, så ni får nöja er med detta tills imorgon, orkar inte skriva om det idag.

Lilla bus ligger och sover, och här sitter jag. Så fruktansvärt dumt av mig! Borde ju sova jag med, men det är så skönt att få lite egen tid. Sambon är på jobbet så jag kan pilla mig i naveln bäst jag vill! Eller i alla fall sitta på msn o snacka skit och försöka förstå mig på hur det här fungerar :)

Jag har ännu inte bestämt mig för vilket som är bäst.. att sova ett par timmar i sträck eller få vara mig själv. så skönt att kvällarna har blivit mer kvällar för hennes del. Jag har fått tillbaka rätten till min egen kropp! För några timmar i alla fall :) Jag är nöjd med det lilla nu för tiden..

Jaja.. mer än så blir det inte ikväll  i alla fall. För idag har ingenting hänt! Förutom att vi bara "råkade" gå förbi munkbagarn på torget idag.. De bara måste ta bort den där jäkeln snart, annars kommer jag rulla fram efter den här mammaledigheten.. :)

God natt med Er..
 
Kika in hos skosoet tjejen som fick över mig till bloggandets värld.. (Join the dark side Gin, flåsade hon... eller inte) Men där har ni en störtskön tjej i alla fall! Den sko (eller sminkprodukt eller klädesplagg med för den delen)  som inte visas där är inte värd att visas! =) Love you hun!


RSS 2.0