3-dagarsfeber

Det är så bra att ha en syster som är 4-barns mor! Nu ikväll när jag skulle byta om på Al så upptäckte jag små röda utslag över hela magen och ryggen!  Vad nu! Är hon allergisk mot babyoljan tänkte jag och ringde syrran för att höra om man kunde göra nåt åt det. "ja hade hon haft feber hade jag gissat på 3-dagarsfeber för då kan man få prickar när det går över.. " "men hon HAR haft feber" kollade upp det i Bonniers barnläkarbok.. och visst är det Alicia de beskriver! Läs mer om 3-dagarsfeber här!

Skönt att få hennes humör förklarat!

Så detta med smittorisken betyder alltså att det inte blir någon rytmik imorgon heller för vår del. Har varit där 2 ggr av 6 tror jag. Ska nog ringa och säga upp vår plats. Känns onödigt att ta upp plats med aldrig komma, även om Al älskar det när vi väl är där! Det finns tydligen en till rytmik på ett annat ställe här istan, som man inte måste anmäla sig till. Får väl gå dit nästa vecka och se vad det är för något..

Just ja! Ringde bvc idag och hon tyckte vi skulle fortsätta på samma spår som vi gjort hittills, tyckte att det tog sån tid för Al att sluta med nattvaken, vilket hon förklarade med att:

1. Hon har sovit i vår säng i snart 1 år! Den rutinen bryter man inte så lätt. vi kunde nog räkna med 3 veckor, eftersom hon är så envis med.
2. Vi lägger henne för tidigt! Vi ska försöka lägga henne mellan 19-20 istället. plus att om hon får slumra en lur ända fram till kl 17 om hon nu vill det. Istället för att lägga henne tidigare för natten.

där ser man. Sen blev hon jättearg när hon hörde att någon sagt att det var psykisk misshandel. "vissa klarar helt enkelt inte av att höra barnskrik och då lägger man det på föräldrarna. Men de mår inte dåligt av att skrika!"

(observera nu att det handlar om protest-skrik inte ledset-skrik.)

Var full av energi och "nu jävlar ska vi klara det här!" när vi lade på luren. :) För det ska vi! När hon väl sover är det ju underbart hur länge hon sover! :)

Allt för mig för tillfället . Over and out.

Kommentarer
Postat av: Absolute Bitch

skulle bara meddela att jag har ny blogg ;-) kram (Whitetrashbitchen)

2008-03-11 @ 19:17:46
URL: http://www.absolutebitch.blogg.se
Postat av: Sara

ja det där var en mkt bra BVC tant det där :-)

2008-03-11 @ 19:59:21
URL: http://aslundkarppinen.blogg.se
Postat av: Marie

Woop woop för din syrra :)

2008-03-11 @ 22:52:00
URL: http://skosoet.blogg.se
Postat av: Pethra

Vart går ni på bvc? verkar vara en bra tjej ni fått tag på. :)

2008-03-12 @ 10:38:39
URL: http://nanoliten.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0