Vad tycker ni

om min blogg egentligen? Bra eller dålig? Tråkig eller rolig eller bara ett tidsfördriv för att slå ihjäl lite surftid? Skriver jag om totalt ointressanta saker som bara kan intressera typ mig och mina närmast sörjande, eller intresserar min blogg dig fast jag inte skriver om det senaste modet, eller har fyndiga formuleringar och funderat flera timmar på hur jag ska formulera mig nästa gång..

Säg din mening! Jag är nyfiken.. och tror jag kan klara av det :)

Kommentarer
Postat av: Pethra

Alla bloggar jag läser är helt enkelt tidsfördriv. ;) Det är ju vardagslivet man vill läsa om om man följer såna bloggar, så det är klart det är intressant. =)

2008-01-09 @ 21:45:38
URL: http://nanoliten.blogg.se
Postat av: Sara

jag läser för att det är er vardag, men du uppdaterar rätt sällan vilket kan leda till att su tappar läsare eller inte får nya.

2008-01-10 @ 08:06:53
URL: http://aslundkarppinen.blogg.se
Postat av: Smilla

Jag håller med om att det är vardagslivet man vill läsa om, andras liv är intressanta och visst är det ett tidsfördriv, som det mesta annat på nätet. Jag tycker dock att du är väldigt duktig på att uppdatera och det är därför jag tittar in och läser :) Att uppdatera flera gånger dagligen ser jag som en omöjlighet om man dessutom ska hinna leva och således ha någon intressant att skriva om ;)

2008-01-10 @ 19:47:29
URL: http://www.smillatankar.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0