Bloggare som slutar

Jag tycker det är så himla tråkigt när bloggare av olika anledningar slutar eller känner sig tvugna att lösenordsskydda sina bloggar pga att folk utnyttjar deras bloggande till att på olika sätt skada den personen!

Nu har en väldigt bra bloggare, Girlgoesmom, låst sin blogg för omvärlden. Fruktansvärt tråkigt tycker jag! Den var inte bara ärlig och naken (ja, ok, men jag fick i alla fall känslan av att den var det) den var så himla snygg med! Men eftersom hon, som hon själv skrev "inte kunde sålla ut rötäggen" som är anledningen till att den nu är låst, så fick ingen av hennes läsare lösen till den. Så tyvärr kan jag inte hjälpa till, Emma, som skrev i mina kommentarer tidigare. Jag saknar den lika mycket som du! :(

Vad ska man nu läsa då? Har DU en blogg du läser, eller skriver med för den delen, som är ärlig och rak och som INTE innehåller "dagens outfit" så hojta gärna i mina kommentarer. Bra bloggar är svårt att komma över these days..

Kommentarer
Postat av: Marie

Ja det är tråkigt när det blir så.. sett det hända med många bloggar på sistone. Jag förstår inte hur folk är funtade som utnyttjar andras bloggar.. Värdelöst.

2008-02-27 @ 15:35:23
URL: http://skosoet.blogg.se
Postat av: Smilla

Hinner ju inte skriva så ofta och kommentarer är mkt sällsynta så förmodligen saknar jag läsare men jag skriver inte om dagens outfit..särskilt ofta *hojt*. En läsare vore ju trevligt liksom ;)

2008-02-27 @ 19:46:43
URL: http://www.smillatankar.blogspot.com/
Postat av: Sarah

Jag tipsar om min underbara barndomsvän Fias blogg.. http://minamonster.blogg.se/

Hon är ärlig och rak om framför allt föräldraskap och jag ska kanske lägga in en input om att man måste ha en stor portion av ironi om man ska läsa hennes blogg :-)
Hon upprör många, men berör ännu fler. :-)

2008-02-27 @ 20:11:35
URL: http://sarahochedwin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0