en önskning till :)

varför finns det inga nyttiga fika alternativ när man är ute och fikar? Trött på tråkiga, torra chokladrutor och samma gamla chokladmuffins var man än är. Väljer man smörgås är de fyllda med feta och klibbiga röror, eller så kostar de 35 spänn för en torr grov smörgås med en skiva ost och en skinkskiva.. *muttrar* EN restaurang finns det som serverar typ GI luncher. Varför kan inte andra restauranger hänga på ? Nej då.. potatis och åter potatis som vi dränker i sås och serverar en överstekt köttbit till eller så har vi nachotallrik oxå..

Ska iväg och fika med en "mammakompis" idag, visst är det trevligt att fika, men jag vill fika något gott utan att känna att man inte får äta mer på hela veckan efter det..

Fast snart är det ändå dags att börja fika hemma ändå så, går inte att roa dessa "små" längre. sitta i en barnstol längre än 10 minuter?! usch och fy vad tråkigt. Och då kan jag baka egna saker och bjuda på. Matiga muffins t ex.
 
Nu lockar duschen på mig, sen ska vi iväg i regnet. För här regnar det .. igen! Det ska ju vara snö!! Hallå, herr Vinter! Din semester är slut!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0