TRÖTT!

Nu är jag så trött så jag nästan mår illa.. hållt igång hela dagen. Först träff på mvc med de gamla mammorna och papporna som väntade samtidigt som oss. Sen direkt på klänningjakt till Lilla Bus inför morgondagen. Varför ska jag alltid vara ute i så god tid! *ironisk*

Sen hoppa på bussen ut till föräldrarna, andades en liten stund, sen gick jag och mamma en promenad och köpte blommor till bordsdekorationerna och till hennes krans hon ska ha på huvudet. Tillbaka, åt mat. Sambon kom också. Han hjälpte pappa med det sista på gården. Sen satte sig jag och mamma ute i bersån och gjorde blomsterkrans och dekorationer så blommorna bara sprutade! Lilla Bus låg glatt bredvid, och vad hon skrattade när mamma provade storleken på kransen! Hon kommer bli så fin! Mamma är skitduktig på att göra kransar! *imponerad*  Bilder på allt kommer upp senare..

jaha, sen var det dags att åka hem, migränen började göra sig påmind och Lilla Bus var trött och varm och skrek lagom härligt.

Hem, lade oss i sängen. hon åt, men sen skulle hon INTE sova alls. Upp och ner med henne i bärselen.. (där kom den igen *ler* ) och hon slocknade direkt!

Men vem ska bära mig då?! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0