Dagen idag

vaknade ganska tidigt för att vara oss idag. halv 9! Upp och åt frukost.. och ja, det gick alldeles utmärkt att äta müslin! Med fil och lite flytande honung var det alldeles supergott! :)

Sen satte vi oss att leka i Al's rum, äntligen kan vi gå hit och göra det istället för att sitta på vårat tråkiga köksgolv eller i hallen. Al lekte just alldeles fint och bra för sig själv så jag tänkte att jag kunde sitta med datorn i knät, men nej. Då blev jag väldigt intressant helt plötsligt.. :)

Ska leka lite till, sen ska vi ner på stan och knalla lite. Ha en bra dag.. skriver mer sen när ine Al håller på att bryta isär datorn..

Uppdatering

Så, nu sover hon och jag har ätit lunch. Bidde köttbullar med bulgur, kidneybönor, rödlök, oliver och tomat. Skulle ju egentligen slutat helt med kolhydrater idag, men det är svårt när man inte har något i skåpen hemma att bara slänga i hop. Vi bor en bit från närmaste affär, så det är inte så att man bara tar på sig kläderna och smiter ner och köper något. Nåja, Det kunde ha varit värre. :)

Ska nog ta tag i den sista disken nu, så kanske man kan ta hem folk utan att skämmas sen.. Det skulle sitta fint med diskmaskin, men det får bli senare.. Nu får man själv agera diskmaskin istället.. och poff! som ett magiskt trollslag vaknade Al. Typsikt!

Kommentarer
Postat av: Lina

Åh va duktig du är! Kämpa på! :D

Hoppas ni får en bra dag! kram

2008-01-08 @ 10:25:47
URL: http://ninninusens.blogg.se/
Postat av: Lina

jaa visst är det bara SÅ fint! :)

Hoppas ni haft en bra dag idag! kram

2008-01-08 @ 19:57:16
URL: http://ninninusens.blogg.se/
Postat av: Lina

hihi tack! Där ser man hennes extramt perfekta ögonfransar. Skulle också vilja ha sånna! :P

2008-01-08 @ 20:59:47
URL: http://ninninusens.blogg.se/
Postat av: Lina

Näe fu attsingen va äckligt det är alltså. SPECIELLT när dom är på köttvarorna! *urk*

Vi kör Bamses badskum till Ninni. Köper det på Apoteket, men tror det finns på vanliga affärer också. Ninni verklien ÄLSKAR det!

Fast i början var hon mest intresserad av att äta upp det hehe.. tokfian!

2008-01-08 @ 21:13:09
URL: http://ninninusens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0