Gröt och babybjörnar..

09:19

Bärselet är min bästa vän! Jag skulle kunna pussa den som uppfann det! Med en missnöjd liten dam, som inte nöjde sig med en snabb tripp till ica fram o tillbaka i vagnen för att sova,  och en knorrande mage, som för övrigt ska chockas med gröt nu på morgonen.. ja. jag fick lite dåligt samvete över den där munken igår.. så vad gör man? Jo, man slänger in gröten i micron och bebisen i bärselen (OBSERVERA ! INTE tvärtom! Alla trötta mammor därute vet att det kan vara svårt att hålla isär begreppen ibland ;P ) så på lika lång tid det tar att göra gröten så sover Lilla bus i selen .. phu. Så skönt!

09:30

Skit! Note to myself: Gröten blir klar snabbare än vad Lilla Bus somnar.. *går o torkar ur micron*


10:40

Nej, det är ingen leverfläck! Det är en magnecyl... fick just veta att man inte får sola eller bada när man ammar.. suck. första lediga sommaren på snart 9 år och så får man inte ens njuta av den! :(

20:09

Yeey! Man får visst sola och bada när man ammar! Nu fattas bara ett riktigt gott alkoholfritt vitt vin så är sommaren fixad! :)

Efter att ha suttit o lyssnat på en bibliotikarie i 45 min som envisades med att läsa barnböcker för oss på föräldragruppen idag.. ("titta kalle.. titta kalles boll" HALLÅ! Det äldsta barnet som var där var 3 månader o hans största problem var en rap på tvären) tröstade jag mig med lite shopping. Hittade inte något åt mig alls.. jo, ett par leggins och ett par strumpor att ha i öppna skor, men hittade desto mer åt Lilla Bus! KappAhls inköpare till barnavdelningen borde få löneökning! Fick lägga band på mig, men gick ändå hem närmare 500 spänn fattigare..

Ett urval av vad jag kom hem med:


T v : Gröna och rosa äplen med matchande byxor
T h: vit och marinblå t-shirt med rosetter vid halsen och äpple mitt på



T v: De matchande byxorna
T h: klänning med mamelucker med rosa spets!



och så de sötaste strumporna EVER! =)

Kommentarer
Postat av: Marie

Gröt, perfekt frukost ju! Duktig du är!
Jag själv äter en liten yoghurt (laktosfri), min mage bara mördar mig annars. Jag vet det är mycket socker. Men i allafall, det bästa! Gi-ruta. Typ det godaste brödet jag smakat. Och de blir inte torrt och träligt på samma sätt som annat bröd, pröva! :)
Haha Magnecyl, vill du bilda klubb med mig? Jag ser ut som en ipren.. >.<

2007-06-05 @ 11:11:08
URL: http://skosoet.blogg.se
Postat av: Marie

uuuunderbart söta barnkläder ju! Lilla Bus kommer bli så söt! :)
Vad för leggings? och vad för strumpor att ha i öppna skor? :D

2007-06-05 @ 20:59:26
URL: http://skosoet.blogg.se
Postat av: Ingrid

Om du gillar att fotografera så har jag en kul grej att hänga på nu när du bloggar...
http://vimsig.com/tisdagstema/
Söta kläder förresten
/squeezetoy

2007-06-05 @ 21:18:22
URL: http://attvarajag.wordpress.com
Postat av: Marie

My Bad! Jordgubben är botaniskt sett inte ett bär utan en skenfrukt, där de små "kärnorna" på jordgubben är små nötter. Det vi äter och kallar jordgubbe är blombotten som under fruktmognaden sväller upp och blir saftig. :P
Tänk på att skrubba dig ordentligt och smörja in dig innan du använder BuS!
Köpte vanliga leggins (svarta) och tunna strumpor som bara täcker tårna.. :)
Ok, en skenfrukt alltså! Haha :) Jaaa, jag ska smörja in, men har ingen scrub så vet inte hur jag ska lyckas med det :( Kanske kan köpa en innan fredag.. Gör det stor skillnad? Jag har alltid hört man ska göra så men tänkte om det verkligen är viktigt? :)
Woho, leggings är bra grejer :D

2007-06-05 @ 21:35:16
URL: http://skosoet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0