JAAAA!!

VI FICK LÄGENHETEN!!

1 november (om inte tidigare) flyttar vi in! Äntligen! Fy sjutton vad skönt! Lilla Bus ska få ett eget rum, jag får ett badkar och sambon 100 mb lina =) Alla nöjda o glada.. Ja, fast det är klart. Lilla Bus kanske inte uppskattar sitt egna rum än, men snart så..

Nu ska här firas med våfflor =)

Tårtgalen!

Jag har blivit tårtgalen! Var inne på kakburken.se nyss och beställde dekorationer till tårtorna som vi ska ha på festen.  Den här blir det på ena tårtan, och den här på den andra.. Dessutom har jag värsta idéerna för designen på dem, så måste ner o höra med konditorn imorgon om det är möjliga idéer eller om jag måste göra det själv =)

Nästa månad ska jag nog köpa ett startkit därifrån o göra tårta åt sambon. Han var bra snabb att erbjuda sig äta om jag gör dem.. tror jag det! =)

Just nu sitter jag som på nålar och väntar på besked ang en lägenhet vi tittat på.. Därav shoppandet och designandet =)

Man vet att man är mamma när..

- Du inte kan minnas när du senast sov mer än sex timmar i sträck.

- Du njuter av en lång sovmorgon till 8:00.

- Du hittar durkslaget i toalettstolen.

- Du varje gång som du går ut för att köpa nya kläder till dig själv istället kommer hem med pyjamasar med små grisar på i storlek 60.

- Du lyssnar fascinerat med halvöppen mun när folk pratar om aktuella biofilmer, teaterpjäser, nya romaner och annat du aldrig hört talas om.

- Du inte längre kräver att det du har på dig ska vara rent. Inte SÅ fläckigt duger bra.

- Du tycker att Sempers aprikospuré är riktigt god.

- Du börjar använda ändelsen -is på det mesta. Dagis, mellis, gullis, sötis och absurda självkonstruerade avarter som tröjis, parkis, vovvis och sängis.

- Din senaste litterära upplevelse är Max Balja och din näst senaste Max Potta.

- Du råkar kalla din partner för pappa.

- Du vill skicka lönnmördare på barnet som gjorde sönder ditt barns leksak så att det började gråta.

- Du har bara tid att raka det ena benet.

- Du gömmer dig på badrummet för att få vara ifred.
 
- Barnet kräks, och du fångar det i händerna.

- Du skaffar en barnvakt då du och din man inte varit ute ensamma på evigheter, och sedan tillbringar du halva kvällen med prata om dem och ringer och kollar att det går bra.

- Du använder ditt eget saliv till att tvätta ditt barn i ansiktet.

- Du har inte hjärta att ge bort bebiskläderna, det är så slutgiltigt att barnet blivit stort då.

- Du säger minst en gång om dagen: "Det här med moderskap är ingenting för mig", men vet att det inte finns något i hela världen du skulle byta bort det mot.

-Vaggar mjölken i kundvagnen medan man pratar med nån man känner.

-när din sambo/man utbrister "Nej men vad fin du är!" när du har tagit på dig lite mascara.

strössel..

Idag handlade jag lite roligt som jag ska ha när jag bakar till Lilla Bus namngivelse.

till vänster rosa och blå nallar, i mitten hjärtan och till höger blommor =) Här ska bakas!!



Ja och så silverkulor längst åt höger på högra bilden. Men vet inte om jag ska använda dem än. De är ju så hårda och jag vill inte få några tänder på mitt samvete..

Imorgon ska vi ringa på lägenhet! Tjohoo! Hoppas! hoppas! hoppas! att vi får den! Annars kommer jag gömma mig under sängen och aldrig komma fram igen. Jag ska leva på dammråttor och coca-cola som Sambon får skjuta in under sängkanten åt mig..

Ikväll blir det film: Dog bites Dog. En action/thriller. Kan vara bra. Asiatiska filmer brukar vara det <3 Mer rapport om den senare.

Idag har det regnat. Ovanligt va?! Klarade oss precis undan den värsta skuren när vi var till affären. Phu.. Och vilket liv det var i stan! Varenda bil var ute och tutade och folk var som galna och hängde ut genom bilfönstrena med flaggor och skrek och tjoade. Sambon och jag: " nu har det blivit fred någonstans" Så var det "bara" en fotbollsmatch de var så glada över! Men är de glada så är ju det bra.. Jag kan ju inte klandra dem efter allt de varit med om i landet. Good for you! =)

Nu ska jag dock fundera på om jag ska orka ta mig till affären och köpa choklad... *tankepaus* ja. det ska jag. =)

Åt rätt håll..

Ja vad säger man!? Ett helt hekto hade jag gått ner den här veckan .. =/ jaja. Det var i alla fall inte plus på vågen, och det känns ju bra =)

Bara så ni vet!

S

'''''5t-
v bbbbbbbbbbbbbbbbb n677yikik8uyhjk, ,iun,iiuykkkkkkkkkkkh

//Lilla Bus

en annan väldigt rolig lek..

heter "pussar du mig på magen så drar jag dig i håret!" Ajj.. =)


Kärlek i natten..

För 4 månaders sen.. (ja, ta och ge några dagar) så kom vår lilla solstråle till oss.. Och hon är det vackraste och finaste ni någonsin kan tänka Er! 4 månader av spruckna nätter, skratt och tårar och oändlig kärlek..

Nu har hon börjat skratta och "prata" och det värmer en ända in i själen att få hennes leende på morgonen när man kommer fram till hennes säng för att ta upp henne. DET är äkta lycka som skiner från hennes ansikte då. "MIN mamma!" eller "MIN pappa!" =)

Och att höra skrattet som bara bubblar ända från tårna på henne när man busar.. *myser*

Men visst, att ha barn är inte bara en dans på rosor. Det finns dagar då man sitter i soffan som en annan zombie då man för andra gången bytt av med sambon för att hon bara skriker och inte alls är nöjd. Eller är övertrött.. Och jag har aldrig känt sådan frustration någonsin i hela mitt liv som jag gör när mitt barn skriker och jag inte vet vad jag ska göra! Det är fruktansvärt! Eller då hon gråter så tårarna kommer.. Det skär i ett mammahjärta att se. Och man gör allt i sin makt för att hon ska bli glad igen..

Ibland kan jag bara ligga och titta på henne när hon sover. Tänk att hon är en perfekt blandning av mig och Sambon. Smeker försiktigt hennes hår, och hon suckar lätt över att man stör henne när hon sover. DÅ värker hjärtat av kärlek. Jag trodde aldrig att man kunde älska någon så här mycket..

Och känslan när hon kom upp på min mage är obeskrivbar..! och nu är hon redan så stor.. Det där lilla knytet som lades på min mage, alldeles hjälplös och skrikandes. Eller skrek hon ens? Jag minns inte. Allt jag minns är hennes mörka ögon som såg upp på mig. Så visa, som om hon visste livets alla hemligheter.. Hennes små fingrar och små fötter. Knappast större än en tumlängd.

Nu ÄNTLIGEN förstår jag något som jag ALDRIG i mitt liv hade kunnat föreställa mig att förstå: min egen mamma och pappa... tänk att det krävdes att jag själv fick barn för att jag skulle förstå allt de gjort mot mig, eller ska jag kanske säga för mig?

Jag kommer att göra ALLT för mitt gullhjärta. Det finns _ingenting_ jag inte skulle göra..

Behöver jag ens säga det?

Att jag lagt viktväktandet lite på is?

Känner ingen motivation när det inte är några möten att gå på. De startar ju igen den 2 augusti, och då ska jag ta itu med det hela igen. Fast lite tänker man ju på det ändå nu.. Äter lightglass istället för gräddglass. Väljer mindre feta alternativ.. Och så light läsk istället för coca-cola.. *gråta lite*

Fast idag drack jag vanlig coca-cola, bara för att jag hade sån grym huvudvärk! Socker, koffein och alvedon är en bra kombination tänkte jag, och visst var det det... för en liten stund.

Gick en 1 timmes promenad idag med. Fast i sakta mak, men det var skönt ändå.. Måste bli bättre på att gå ut och gå, men det är ju så trist att gå i sånt här väder!!

Jag tror jag har svart bälte i ursäkter.. =)

huvudvärk..

Idag var jag ute och gick en promenad med en väninna och hennes son. Åt lunch på stan och sen när vi kom hem jag och Lilla Bus fick jag jätteont i huvudet.

Sambon och jag tog en snabb promenad ner på stan, gick till apoteket och köpte Alvedon. Sköljde ner 2 st på stående fot med lite coca cola, då gav det med sig rätt snart.  Jäkla väderomslag hela tiden!! =(

Jaja, gick över till ett par kompisar och tog en snabb fika, sen när jag kom hem så kom huvudvärken tillbaka! Vi har knappt någon syre i lägenheten när det är så här ute, *gnäll*

uscha! glass eller sova? Att äta eller icke äta ;) hihi.. jag tror jag äter.. *myser*


23:02

Fortfarande inte fått i mig någon glass.. Men vet ni var som slog mig! Idag när Sambon och jag skulle gå ut, stack jag bara in fötterna i mina skor och började traska. Barfota då såklart. Så stack det till vid tån, så stack det till igen, så jag tog av mig skon och skakade ut... EN NATTFJÄRIL!! Blueäääähh!! skitaäckligt!

Var nyss inne och tittade till Lilla Bus som ligger och sover i min säng. Och som hon sover! Min älskade lite skrutt..

NU ska jag äta glass.. moahahahaa...

(alltså barfota i skorna.. suck! )


sovmorgon..

9:15

Yes! Det blev som jag misstänkte. Sovmorgon för Lilla Bus, innebär sovmorgon för mamma.. and I love it! =) Trots det, 30 min efter jag gjort frukost, sitter jag fortfarande och sippar på min smoothie. Det är ju liksom inte att bara göra saker längre. Tjoff tjoff, en macka in där. Trösta liten, lägga ifrån sig liten, ta en klunk te, amma liten, rapa och sen bubbla lite om livets stora mysterier.. Just nu är det hur det kommer sig att händerna sitter fast? Och varför man inte kan stoppa in hela handen i munnen? ;)

Funderar på att snart börja ge henne smakisar. Och då ska man börja med... tadaaa. potatis. Mosad potatis med bröstmjölk! Vilken hit! När får man se den menyn på stockholms innekrogar? (kom ihåg var ni läste det först! ;) ) potatis _ELLER_ palsternacka! Blir ni inte avis nu?? Det blir inte jag.. Men det ska tydligen vara bäst för deras små smaklökar. Och jag gör väl som jag blir tillsagd.. Ibland ;)

I alla fall. Hon sitter bredvid när man äter och verkligen följer maten från tallrik till mun med stoora ögon. Och på sista tiden smaskar hon lite också, så det gäller väl att smida medan järnet är varmt. Trots att hon inte är 6 mån ännu, sscchh.. säg inget till WHO *ser mig över axeln* Hon är ju bara 4 månader snart..

18:34

Har just ätit färdigt min andra portion äppelpaj med vaniljsås.. Jag är SÄKER på att de sa att man fick äta det för vv! =)

Sambon sover i soffan och Lilla Bus sover i sängen. Det är SÅ skönt! hehe. =) Jag hinner göra så mycket när ingen av dem är där o "stör". Idag på förmiddagen hann jag städa, möblera om vardagsrummet (jaja, inte helt, men flyttade runt lite lättare saker) diska, möblera igen. Handla och göra äppelpaj! jo! jag hann scrappa lite på datorn oxå.. Jäklar vad nyttig jag kände mig sen! Ja. inte för att jag handlat utan.. ja, you get the point! =P

Sing-a-long på trean nu. Me love! Jag tycker Ulvesson och hon den kvinnliga komikern är så mysiga!

ÅH! VET NI vad jag hittade på youtube häromdagen? The storyteller! Minns ni honom?! Det gick någongång i början av 90-talet  men då hette det "sagor för stora barn". Som jag har saknat honom. En gammal gubbe med sin talande hund sitter i ett stort hus och berättar gamla folksagor. Behövde bara höra första stroferna i ledmelodin så fick jag rysningar i hela kroppen, såna där rysningar av läskigt och skönt samtidigt.. =) Underbart!

Vad har jag haft för mig mer då? Jo, jag har faktiskt planerat en namnfest för Lilla Bus. Beställt tårtor, mat och fixat partytält (eller ja, partytältet fixade mamma) Nu ska jag piska Sambon så han fixar långbord och bänkar man kan sitta vid...
Det är enormt mycket mer än man tror att hålla reda på. Så ska jag och mamma ställa oss och baka oxå någondag framöver.

Nu vaknade lilla Bus igen. bleh för dessa kvällar! =( Så har mensen kommit tillbaka oxå så jag har huvudvärk. Just det ni läste rätt! Mensen. Dessutom ammar jag offentligt. Blä på mig!



*ironisk*


Tjohoo!

Vägde mig idag och till min stora förvåning har jag inte gått UPP de här två veckorna sen jag sist vägde mig, utan gått ner!! - 0,6 kg! Iof "bara" 0,3 kg/vecka. Men man ska ju tappa långsamt när man ammar.. *intalar mig själv*

Även om jag totalt "bara" tappat 1,3 kg så här långt (4 veckor) så kändes det riktigt bra! =) Nu blev jag sporrad igen.. Bara 5 kg kvar till inskrivningsvikten nu!

Har börjat med en supergod frukost! Gör en smoothie av 2 dl lättyoghurt,(0,5%),  frusna bär (hallon/blåbär eller bara hallon) och en skivad banan. (ska byta ut 1 dl yoghurt mot 1 dl lättmjölk. Blir nog mer lättdrucket då) 2 rostsmörgåsar med smör och skinka och så te med knappt 1 tsk honung. Mums! och vad länge man står sig!  och endast 5 pts=) Tjohoo!

*studsar vidare in i natten*

Ojojoj..

Lika bra att skriva lite här så Ni inte tror jag försvunnit från jordens yta! =)

Ja, livet går sin gilla gång. Lilla Bus har ändrat vanor (igen. vet inte ens i vilken ordning det är nu) Upp klockan 7. *gäsp* vaken ett par timmar, somnar om, då passar även jag på att sova lite, jag blir en så bättre mamma och flickvän då intalar jag mig själv. Sen är hon vaken igen, sover en kort stund, sen somnar hon kl 18-19 för natten.

Skönt att få lite längre egna kvällar, men shit, vilken omställning att gå upp kl 7! Men jag ska inte klaga.. Det finns alltid de som har det värre =)

Idag var vi ute hos mina föräldrar och grillade och grattade mamma på hennes födelsedag. Mysigt. Kom dit innan hon slutat jobbet, slängde in Sambon och Lilla Bus i skuggan och mig själv på en solstol. Underbart!

Nu sitter jag här och har fastnat framför MSN igen.. borde gå o lägga mig, då jag antar att jag kommer få gå upp tidigt imorgon oxå. Hoppas dock på lite sovmorgon, för Lilla Bus tänkte INTE sova ikväll först. Somnade, vaknade, somnade igen, vaknade igen.. blev lätt hysterisk, somnade om, vaknade igen och sen somnade hon inte förrän jag lade henne i vår säng här hemma.

Blir hennes "rutiner" rubbade så blir hon inte rolig!

Nu ska jag sova. Och hädanefter bli bättre på att skriva! *ser skyldig ut*

3 månader!!

Idag blev Lilla Bus 3 månader! Stora tjejen! =) Fick sovmorgon och sov ända till klockan 12! Lyfte över henne till sängen vid 7 redan, sen åt hon, somnade om, åt igen, somnade om and so on. Superskönt! Sen somnade hon ändå ganska tidigt nu ikväll. Hoppas bara hon sover över natten med.

Imorgon ska vi till BVC och få första sprutan! *nervös* Måste komma ihåg att köpa Alvedon oxå..

Nu ropar hon på mig från sovrummet.. Jag VISSTE att hon somnade för tidigt idag. Hon hann inte äta sig fullt mätt..

Lunchen..

...blev lite dyrare än vad jag tänkt mig. 18 pts! och så hade jag ätit frukost för 8. Så det var inte många points över. Eller jo, men jag ville spara 3 av dem till lite glass nu på kvällen. =) Kvällarna är min stora last. Så skönt att bara kunna krypa upp i soffan, slå igång msn och snacka skit och småäta lite..

Nu ska det dock vara slut på mina svackor på lördagar! Det här håller bara inte, och då har jag bara varit med i vv knappt 2 veckor. Men nu har jag satt upp ett måldatum. Och det känns helt plötsligt lite bättre..

Jag vill ha gått ner till inskrivningsvikten till slutet av augusti. Det är 5-6 kg. Det KAN gå. =) Jag kommer inte gråta blod om det inte blir så precis, men så nära jag kan! Sen vill jag ha gått ner alla kilon till min födelsedag nästa år! Det är 7 månader tills dess.. Och 0,5 kg i veckan i 7 månader är 14 kg. Det duger.. =)

Jahopp..

Idag blev det pizza.. o lite chips ... o så lite choklad. Ingen bra dag med andra ord..

Viktresans start,

Jaha. Nu jävlar! Nu är det svart på vitt också!

Jo, lite snabbt, gick upp 20 kg under graviditeten. Har hittills tappat 14 av dem. Nu ska jag gå ner 20 till hade jag tänkt då jag hade övervikt redan innan graviditeten. Då hamnar jag på ett "normaltvikts" BMI, eller vad man ska kalla det. 

Detta hade jag tänkt att göra med hjälp av viktväktarna! Har varit medlem där förut och tappade då 10 kg på 12 veckor. Men jag fullföljde aldrig och det ångrar jag ju såklart idag. Den här gången ska allt banne mig av!

Men jag har satt upp lite delmål på vägen för att inte bli så låst på just de där sifforna.. 20 kg det är jäkligt mycket! Så mitt första mål är att komma till vikten jag skrev in mig på MVC med. Det är 6 kg kvar dit. Nu börjar vi snacka lite mer, "hey, det här kan jag faktiskt klara av"- mål. =)

Skrev in mig torsdagen förra veckan, och vägde mig alltså igår igen (dock hemma hos mamma och pappa då VV har semesterstängt hela sommaren) -0,7 kg visade vågen på!

Det är jag jäkligt nöjd med, då jag inte får tappa så fort då jag ammar. Fast jag hade ju gärna skrivit -1 eller så, men ändå, på en vecka tycker jag det är bra kämpat! och då har jag slarvat som faen!

Jaja..

Dagens meny:

Frukost:
* 2 runda smörgåskakor med mjukost
* Te med honung  / 4 pts

Lunch:
* Kycklingsallad med pasta  / 7 pts

Mellanmål
* 1 muffin  /  5 pts

Middag:
* Bräckt kassler med potatis  / 5 pts (stekte i olja)
* sallad

Kvällsgott:
GB light vaniljglass med ljumna bär (blåbär/hallon såå jäkla gott var det. Bara 3 pts!)
1 påse American Best popcorn (6 pts för hela påsen, är det fredagsmys så är det)


Cola Zero och citronvatten under dagen och kvällen med. 0 pts


Summa: 30 pts
Sparade: 4 pts

(Eftersom jag helammar får jag äta 34 pts om dagen 24 +10 ammningspoäng, man får spara 4 pts/dag + de pts du tränar/rör dig för sk bonuspts. Idag blev det inga sådana då det regnade.. Så stark karaktär har jag inte byggt upp än =P )
 
Haha. Låter lite som melodifestivalen.. France two points, deux points.  Icecream three points, troix points

Just nu ekar det i skåpen här hemma, men vi ska ta oss iväg och handla snart så kanske menyerna ser lite godare ut sen. =)

Så där ja. Då var viktresan igång! Välkomna tag plats! Håll i hatten! Nu jä**ar bär det av!!




Lite dittan och dattan..

Igår var jag och shoppade med mamma... eller ja, vi skulle shoppa, men det blev inget av med det. Hittade INGENTING! Eller jo, hittade lite kläder till Lilla Bus, men så blev jag snål, då jag först o främst måste gå igenom vad hon har och inte har först innan jag köper nytt. Men idag ångrar jag mig (så klart, det är ju mig vi talar om) Hittade en skitsöt liten emil-mössa som hon blev ännu mer busig i. Skulle ha köpt den, nu är den väl slut nästa gång jag kommer dit. Om jag inte orkar ta mig dit idag, men det vete gudarna om jag gör. Men den är säkert slut i alla fall. Optimist javisst ;-)

-0,7 kg visade vågen igår. Me like. =)

Nu är klockan 13:20. Lilla bus sover i bärselet på mitt bröst. Hon är så trött efter igår. Jag fick knappt äta frukost idag då hon skulle ha full uppmärksamhet HELA tiden. Ja, jag har väl skämt bort henne antar jag. Funderar dock skarpt på att slänga mig i duschen, och dra mig ut dit jag hittade mössan. Om jag får sällis av Sambon. Men köper jag den inte kommer jag ångra mig. Men enough all ready! ÅK och köp den där förbannade mössan bara!!

23:02

Det bidde ingen mysse.. Det bidde bara ett dåligt humör pga regn. =(

Jaja. Har just läst om en tjej som gått ner 24 kg på nästan 6 mån. Hon inspirerade mig så pass att jag numer har en till kategori som jag tar upp kampen med vikten i!  =)

Skapargalen..

Hmm.. jag känner mer och mer att jag vill göra något med händerna! JAG VILL SKAPA!!

Jag som inte äter tårta sitter och läser tårtrecept och tips om hur man får de finaste bottnarna, sida upp och sida ner. Jag vill lära mig scrappa! Jag vill börja bygga naglar! Jag vill sminka!! Gimme gimme gimme.. Jag måste få låta min hjärna arbeta lite snart, den går på lågvarv just nu av att vara mammaledig.
På jobbet hade man ju lite triggning varje dag, av att göra grönsaksdisken så fin man kunde, skriva skyltar osv osv.

Här hemma vill jag bara möblera om och dekorera. (Fast helst vill jag flytta *ler*) Jag bara måste få något att göra snart. Mina händer kliar över att få arbeta med något konstnärligt..

Kanske skulle må lite bättre då? Det och att inte vara uppe så här sent utan sova när hon sover, det skulle vara toppen för mig just nu.. så.. off i go!

God natt..

oh.. ett program på explorer om kroppsmodifiering. En kille skar in en bild på hela benet. Riktigt snyggt.. Vad jag inte förstår dock är de som sätter i kulor under huden så det bildar mönster. Det är för extremt för mig.. HAHAHA, den här tjejen har ändrat sig så hon ser ut som en ko! EN KO!!?? En komönstrad brud. Det vore väl nåt grabbar?

Men implantat ser så otäckt ut! Nej, jag håller mig till tatueringar, och jag hoppas allt Lilla Bus också gör det. Helst ska ju hon inte göra någonting sånt med sin kropp, (jag förstår äntligen mina föräldrar! Första gången jag kunde beskåda Lilla Bus så slog det ju mig att hon är ju perfekt! Varför förstöra det?) men om hon gör så får hon tatuera sig.

Just ja. Sängen var det ju.. G'natt!

Nya tag...

Okej.. nu kör vi nya friska tag! Svek mig själv återigen i helgen som var. Varför gör jag så mot mig själv? Jag mår ju bara dåligt sen? Måste bli mer regelbunden på mina måltider..

Jaja, i torsdags skrev jag in mig på viktväktarna. Så ska de ha semesterstängt i 4 veckor!!  tjena, vad lätt det kommer gå då då =/ Ska dock väga mig hos mamma på torsdag, de har digitalvåg. Kanske kan få en liiten sporre i alla fall?

Nu ska jag ta mig ett äpple och sen gå ut och gå en sväng, en timme skulle man väl kunna röra på fläsket? Sen hem o äta lunch och så iväg och shoppa lite. Najs plan, får se om det blir som jag vill...

23:31

Jorå, jag kom ut och gick en sväng. Tog på mig Mp3-spelaren så då gick det mycket bättre. Gick fortare än om man är 2 och längre än om man bara är 1. =) Justin Timberlake och Fergie är det som rullar just nu. Har ju ingen ny musik har jag kommit på. Sen när jag började tappa lusten då kom Black Sabbath och Paranoid igång. Enda låten jag har av dem där i. Men jäklar vad glad jag blev av den!

Sen åkte hela familjen ut till ett köpcentrum och spenderade lite klöver. Eller ja, sambon gjorde. Köpte en kavaj och ett par linnen. Jag ville köpa ett hårband med rosett på till Lilla Bus, men de hade inte sånt där, ska kolla på stan istället om jag kan hitta det. Tittade lite efter en klänning som hon kan ha på sig på namnfesten sen också, men insåg sen att hon kommer vara närmare 5 månader när det är dags, så jag får nog vänta lite med den. Det måste ju finnas fina kläder även i augusti!?

Kom på att mitt forum heter "tatueringar, smink och blöjbyten" men hittills har jag inte skrivit något om tatueringar. Here it goes: Jag ska gå till tatueraren här någon dag och höra med honom lite, dels vet jag inte om man får tatuera sig när man ammar, och sen ska jag höra vad han tar för att göra ett par körsbärsblommor på vristen. Har ett japanskt tecken där från förut, men det är så litet att man kan missta det för en leverfläck.. modell större i och för sig, men ändå. Sen vill jag tatuera in Lilla Bus namn någonstans. Idag såg jag en tjej som var tatuerad på underarmen, fast nästan uppe vid armvecket. Det var najs. Handleden är annars ett ställe jag funderat på, men det verkar vara nya svanken. och det är trist.

Sen vet jag att sambon tycker det får räcka med tatueringar. Har ju 3 stycken nu. Men det är ju som ett gift. Det går bara inte att sluta! Hade jag varit kille hade jag täckt mig! Kalla mig konservativ om du vill, men jag tycker inte det passar på tjejer. Eller ja, vissa tjejer passar väl i det. Men inte jag =)

Såg Wolfs Rain igår oxå. Har kollat på några avsnitt varje kväll här nu, Är ju ändå 30 st. Jag älskar den serien! Kiba, Tsume, Hige och Toboe. Får jag fyra söner ska de få heta så haha.. <3


Menyn idag:

Frukost: 2 dl naturell yoghurt, 1 dl müsli, 2 knäckemackor med smör och skinka, Te med honung.
Mellanmål 1 : 1 äpple
Lunch: kycklingfilé med bakad potatis och sallad
Mellanmål 2: 1 päron och 1 banan
Middag: Pastasallad med tonfisk.

Kvälls"mål": Popcorn (Americans best.. me love!)  och en müslibar. 2 glas pepsi max..

Trots denna avlslutning har jag 4 points sparade.. Det är ju mycket lättare än vad jag intalar mig! Åh, vad arg jag var på mig själv igår! Jag var inte värd vatten i mina egna ögon. Men nu är jag som sagt sporrad! Jag SKA gå ner de här kilona som envist hänger kvar från graviditeten. Visst, okej.. jag födde barn för 3 månader sen, men va fan. Tar jag inte itu med det nu, lär de ju sitta där som berg sen.

Jaja. nog med viktsnackstjafs.. Nu: sängen.

God natt!


RSS 2.0