Idolfinalen

Ja, jag vet. Jag skulle ju inte titta.. men kunde inte hålla mig.. Marie gick ut hårt genom att ge mig rysningar längst med hela kroppen då hon sjöng första sången "all by my self". Älskar den låter förövrigt, så det kan ju ha något med det att göra. Eller, nej. Hon lyckades med den! så enkelt är det. Men Amanda är ju bra hon med. Men det bidde inga rysningar när hon sjöng inte..  De är ju helt olika, går ju inte ens att jämföra.

Jaja.. Maria får vilket fall som helst min röst. Det var väl typ det jag ville skriva :)

Sen snodde jag ett recept på julgodis från Babbi, körde hennes moddade recept. Undrar dock hur orginalet ser ut.. Men det blev gott. Fast.. nästa gång ska jag inte skicka sambon att handla. "köp puffat ris" och han kom hem med rice krispies. <3 Så det blev ju inte riktigt rätt. Men gott ändå.. *mumsar*

Kommentarer
Postat av: Marie

haha, det var meningen att den skulle se ut sådär, jag tyckte om det.. :P

Hörru, all by myself! Inget my self här inte ;P

Marie fick min röst också..

2007-12-07 @ 21:36:47
URL: http://skosoet.blogg.se
Postat av: Marie

Jag kan btw gå med på medium ;)

2007-12-07 @ 21:38:08
URL: http://skosoet.blogg.se
Postat av: GirlGoesMom

Heja Marie! :D Jättekonstigt att du inte kan scrolla i bloggen *frustrerad* Jag kollade idag på jobbet i explorer och det gick utmärkt.. vet du vad du har för version? Jag skall kolla djupare på problemet imorgon.. idag är jag SÅ trött!

2007-12-07 @ 22:12:45
URL: http://girlgoesmom.blogg.se
Postat av: evamy

hehe sen så somnar jag ju kl 7 på morgonen med eftersom jag jobbar natt ;)

2007-12-07 @ 22:13:22
URL: http://evamys.blogg.se
Postat av: Marie

Ja det var tråkigt, vilken nyans har du nu? Det måste väl ha funnits några mer ljusa? För jag hade ju en av de mörkaste, fick ha mörkaste på pudret också konstigt nog..

Testa Id bare minerals annars, lite dyrare men ska tydligen vara grymt.. Loreal har ju också en mineralfoundation, har inte testat den men den är säkert bra, Loreal brukar vara det enligt mig :)

2007-12-07 @ 22:17:55
URL: http://skosoet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0